Студено момиче - тренд номер едно за грим този сезон

Той е за по-естетвените, които не позлват тонове фон дьо тен
13 дек 2022 22:05, Дарена Найденова
4
Студено момиче - тренд номер едно за грим този сезон
IStockphoto

Изглежда, че почти всеки ден има нещо ново, което става популярно в TikTok. Понякога това е трик за прически, друг път е някакъв нов метод за грижа за кожата, а пък често се случва да бъде и страхотен хак за грим, който много ни харесва и нямаме търпение да го опитаме.

Въпреки това, ако сте прекарали достатъчно време в приложение за социални медии, може би сте чували и виждали клипове, в които се говори за тенденцията за грим, наречена студено момиче. Звучи зловещо и болезнено, но всъщност е много лесен и интересен начин да създадете различен и красив външен вид, който доста прилича на зачервяването, което получаваме при сблъсъка ни със студения зимен вятър.
 
Но какво точно представлява тенденцията? Как да я постигнете и дали си струва? Отговаряме на тези въпроси малко по-долу.
 
Какво представлява гримът студено момиче?
 
Тенденцията „студено момиче“ в гримирането е по същество точно това, което си мислите. Целта е да изглеждате зачервени с лек блясък, сякаш току-що сте излезли навън и започвате да строите снежен човек или да се биете със снежни топки. Мислете за това като за външен вид след ден, прекаран на ски пистата, без да ви се налага да ходите в планината.
 
Най-добрата част от този грим е, че основните неща, от които се нуждаете, най-вероятно вече ги притежавате. Това означава, че няма нужда да излизате от вкъщи преди да изпробвате тенденцията пред огледалото, за да видите дали пасва на външния ви вид и настроението, което искате да създадете тази зима.
 
Как да следвате тенденцията?
 
Първа стъпка: Руж
 
Първо и най-важно, не забравяйте, че няма такова нещо като твърде много руж.
 
Имайки предвид това, ще трябва щедро да нанесете любимия си розов руж със студен тон върху скулите, като се придвижвате нагоре към по-високите им части. Ако нямате точния нюанс розово, не се притеснявайте. Тогава използвайте любимия си руж, който имате подръка. Не забравяйте да го нанесете и върху носа си, като наблегнете на върха. Тази техника наистина олицетворява визията, която получавате, когато излезете на студа.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари